Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2014

Ηράκλειο: Εφιαλτικές ώρες στα χέρια ενόπλων

Εφιαλτικές ώρες στα χέρια τριών αδίστακτων άνανδρων έζησε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στο Ηράκλειο.


Οι 3 δράστες, διέρρηξαν το σπίτι των ηλικιωμένων, που βρίσκεται στην οδό Παπαναστασίου, και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν όσα χρήματα κατόρθωσαν να βρουν προτου εξαφανιστούν.


Η περιγραφή των δύο θυμάτων για την ένοπλη επίθεση που δέχτηκαν στο σπίτι τους, είναι συγκλονιστική:

Στις 2 περίπου τα ξημερώματα ξύπνησαν αντικρίζοντας πάνω από το κρεβάτι τους, τρεις κουκουλοφόρους οι οποίοι τους σημάδευαν με όπλο και επαναλάμβαναν: "Πού είναι τα λεφτά";
Σοκαρισμένοι οι ηλικιωμένοι απάντησαν ότι δεν έχουν χρήματα, εξοργίζοντας τους δράστες οι οποίοι σύμφωνα με εκτιμήσεις πρέπει να είναι νεαρής ηλικίας και Έλληνες όπως αναφέρει το flashnews

Με μεγαλύτερο μένος οι κουκουλοφόροι, φίμωσαν τους δύο ηλικιωμένους και με την απειλή όπλου τους ανάγκασαν να παραμείνουν στο κρεβάτι, ενώ η άτυχη γυναίκα δέχτηκε τη βίαιη συμπεριφορά ενός εκ των τριών, που την τράβηξε από τα μαλλιά και την υποχρέωσε να παραμείνει ξαπλωμένη.

Την ίδια ώρα, δύο από τους διαρρήκτες, έκαναν "φύλλο και φτερό" το σπίτι. Μετά από αρκετή ώρα, αναποδογυρίζοντας τους καναπάδες βρήκαν 550 ευρώ και πριν φύγουν, δίνοντας τέλος στον εφιάλτη του ζευγαριού, ένας από αυτούς γύρισε και είπε: "Ώστε μας είπατε ψέματα".

Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών χωρίς μέχρι στιγμής αποτέλεσμα, ενώ το ζευγάρι προσπαθεί να ξεπεράσει τον σοκ που πέρασε.
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...