Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Ρέθυμνο: Βουλγάρα πούλησε το μωρό της σε ζευγάρι Ελλήνων για 30.000 ευρώ

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε μία νέα υπόθεση παράνομης υιοθεσίας βρέφους στη χώρα μας. Μία Βουλγάρα πούλησε σε ζευγάρι Ελληνων το μωρό της έναντι 30.000 ευρώ. Σύμφωνα με την Αστυνομία, πίσω από την υπόθεση βρίσκονται άλλα δύο άτομα, ένας δικηγόρος και μία νοσηλεύτρια στο Ρέθυμνο.


Συγκεκριμένα, στην υπόθεση εμπλέκονται μία 51χρονη γυναίκα και ο 58χρονος σύζυγός της, ένας 71χρονος δικηγόρος, μία 33χρονη Βουλγάρα και μία Ελληνίδα νοσηλεύτρια σε νοσοκομείο του Ρεθύμνου, τα πλήρη στοιχεία της οποίας διερευνώνται.


Ειδικότερα, στο πλαίσιο της μεθοδικής και εμπεριστατωμένης έρευνας που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, υπό την εποπτεία του κ. Εισαγγελέα Ρεθύμνου, προέκυψε ότι το ζευγάρι μετέβη στην περιοχή των Αθηνών πριν από μία εβδομάδα περίπου και προέβη στην παράνομη αγορά του βρέφους, από την 33χρονη αλλοδαπή μητέρα του, έναντι του χρηματικού ποσού των 30.000 ευρώ. Επίσης όπως προέκυψε, ρόλο καθοδηγητή στην υπόθεση αυτή είχε ο 71χρονος δικηγόρος, ενώ τη διαμεσολάβηση και τη συνεννόηση έκανε η νοσηλεύτρια.

Με εντολή του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου, η φροντίδα του βρέφους συνεχίζεται από την 51χρονη και τον 58χρονο, καθώς επίσης οι ανωτέρω δεν συνελήφθησαν.

Την προανάκριση και την αστυνομική έρευνα που συνεχίζεται για να διερευνηθούν πλήρως όλα τα στοιχεία της υπόθεσης, διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...