Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Ρέθυμνο: Φυγόποινος συνελήφθη με όπλα και ναρκωτικά

Τέσσερις καταδικαστικές αποφάσεις εκκρεμούσαν εις βάρος του - Είχε 23 φιαλίδια με άγνωστη ουσία σε υγρή και στερεή μορφή και διάφορες κάψουλες και χάπια και ένα βραζιλιάνικο περίστροφο, καθώς και 21 πλήρη φυσίγγια

Ούτε μια, ούτε δυο, αλλά τέσσερις καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρεθύμνου για διάφορα αδικήματα εκκρεμούσαν σε βάρος ενός 36χρονου, που συνελήφθη σε κοινότητα του δήμου Ρεθύμνου, όταν έκαναν έφοδο στην κατοικία του άνδρες της Ασφαλείας και της Δίωξης Ναρκωτικών.
Στην κατοχή του φυγόποινου κατασχέθηκαν 23 φιαλίδια που περιείχαν άγνωστη ουσία σε υγρή και στερεή μορφή και διάφορες κάψουλες και χάπια. Όλα εστάλησαν στο χημείο για ανάλυση, ώστε να εξακριβωθεί η σύστασή τους. Στο μεταξύ, ο 36χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου για παράνομη οπλοκατοχή και κλοπή, καθώς στο σπίτι τουλάχιστον βρέθηκαν ένα βραζιλιάνικο περίστροφο των 0,32 χιλιοστών, 21 πλήρη φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων και μια πινακίδα κυκλοφορίας που είχε κλαπεί στις 9 Ιανουαρίου από το Ι.Χ. αυτοκίνητο ενός 54χρονου κατοίκου Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...