Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2014

Χανιά: Το πακέτο που θα παραλάμβανε από το πλοίο είχε λαθραία τσιγάρα

Από την καταμέτρηση που διενεργήθηκε προέκυψε ότι το δέμα που θα παραλάμβανε 37χρονη περιείχε δέκα χάρτινες συσκευασίες, καθεμία από τις οποίες περιείχε δέκα πακέτα των είκοσι τεμαχίων


Ένα δέμα στα ασυνόδευτα κίνησε τις υποψίες των λιμενικών αρχών στη Σούδα που επιβεβαιώθηκαν ενώ προχώρησαν και στη σύλληψη 37χρονης η οποία μετέβη στο λιμάνι για να παραλάβει το δέμα.


Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος το απόγευμα της Παρασκευής εντοπίστηκε στον επιβατηγό λιμένα Σούδας, από στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, στην αποθήκη ασυνόδευτων δεμάτων Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, ένα δέμα που περιείχε άγνωστη ποσότητα τσιγάρων και το οποίο τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση από προσωπικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. αναμένοντας τον παραλήπτη.

Στη συνέχεια προσήλθε στο πλοίο για παραλαβή του δέματος 37χρονη, η οποία και συνελήφθη.

Από την καταμέτρηση που διενεργήθηκε προέκυψε ότι το δέμα περιείχε δέκα χάρτινες συσκευασίες, καθεμία από τις οποίες περιείχε δέκα πακέτα των είκοσι τεμαχίων.

Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Σούδας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων κατασχέθηκε η ανωτέρω ποσότητα τσιγάρων, καθόσον δεν έφεραν την ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης, ενώ η ανωτέρω συλληφθείσα αφέθηκε ελεύθερη κατόπιν εντολής κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικείου Χανίων.

Πηγή: flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...