Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Συγκλονίζει ο θάνατος 8χρονου παιδιού που έπεσε σε πηγάδι!

Το άτυχο παιδί  - ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Ο 8χρονος βρήκε φρικτό θάνατο, όταν έτρεξε να πιάσει την μπάλα που του ξέφυγε και έπεσε μέσα στο πηγάδι που είχε νερό ύψους τριών μέτρων...


Στις δικαστικές αίθουσες φθάνει η τραγωδία με το θάνατο του 8χρονου Κριστιάν, το Φεβρουάριο του 2011, όταν το αγόρι που ζούσε στην Αγία Τριάδα, στο Ηράκλειο, πάνω στο παιχνίδι, δεν είδε ένα ανοιχτό φρεάτιο και έπεσε μέσα. 

Ο 8χρονος Κριστιάν, παιδί μεταναστών από την Αλβανία, βρήκε φρικτό θάνατο, όταν έτρεξε να πιάσει την μπάλα που του ξέφυγε και έπεσε μέσα στο πηγάδι που είχε νερό ύψους τριών μέτρων.



Στις 10 Φεβρουαρίου παραπέμπονται στο εδώλιο του Β’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου τέσσερις Ηρακλειώτες, οι οποίοι αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα ''Πατρίς'' η εμπλοκή τους στην τραγωδία συνίσταται στο ότι αν και συνιδιοκτήτες της οικοδομής στον ακάλυπτο χώρο της οποίας ήταν το φρεάτιο-πηγάδι, δεν είχαν λάβει τα αναγκαία προστατευτικά μέτρα για την αποτροπή του κινδύνου πτώσης σε αυτό, όπως συνέβη στην περίπτωση του 8χρονου για τον οποίο έγινε «υγρός τάφος».

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, οι τέσσερις Ηρακλειώτες αρνούνται οποιαδήποτε εμπλοκή με το φρεάτιο, υποστηρίζοντας ότι το πηγάδι βρίσκεται εκτός της περιτοίχισης της οικοδομής και μάλιστα κατά τους ισχυρισμούς τους έχουν στη διάθεσή τους αποδεικτικά στοιχεία.

Η μητέρα του αδικοχαμένου αγοριού , η οποία ζει μεταξύ Αλβανίας και Κρήτης παρακολουθεί στενά την εξέλιξη της υπόθεσης με μοναδικό σκοπό να δικαιωθεί η μνήμη του παιδιού της και να τιμωρηθούν όσοι ευθύνονται για το θάνατο του με την εγκληματική αμέλεια που επέδειξαν. Τον Κριστιάν τον κήδεψε στην Αλβανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...