Τρίτη, 7 Ιανουαρίου 2014

Ηράκλειο: Στον ανακριτή για τον άγριο ξυλοδαρμό της 25χρονης κοπέλας


Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθούν σήμερα οι δυο Ρουμάνοι που συνελήφθησαν σε χρόνο-ρεκόρ για τον άγριο ξυλοδαρμό της 25χρονης Ρουμάνας, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.Οι δυο δράστες που ξυλοκόπησαν την άτυχη κοπέλα για να τις πάρουν τα κινητά της τηλέφωνα και 500 ευρώ συνελήφθησαν χάρη στην άμεση κινητοποίηση της Αστυνομίας με τις έρευνες να φτάνουν μέχρι τον ... Προμαχώνα, όπου την τελευταία στιγμή «μπλοκαρίστηκε» ο ένας από τους δράστες.


Όπως έγραψε το Cretalive μετά από εκτεταμένες έρευνες και αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί κατάφεραν αρχικώς να συλλάβουν στο Ηράκλειο έναν 29χρονο Ρουμάνο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένα από τα κινητά τηλέφωνα της 25χρονης.

Το πρωί του περασμένου Σαββάτου έγινε γνωστό ότι στα χέρια των διωκτικών Αρχών έπεσε και ο δεύτερος δράστης, ένας 40χρονος Ρουμάνος, ο οποίος επιχείρησε να διαφύγει από την χώρα, όμως δεν τα κατάφερε μετά από σήμα της Ασφάλειας Ηρακλείου.

Οι δύο Ρουμάνοι, εξπέρ στο άνοιγμα κλειδαριών, μπήκαν στο διαμέρισμα της 25χρονης στις 6 τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς. Η κοπέλα δέχθηκε ανηλεή επίθεση από τους δύο άνδρες με αποτέλεσμα να υποστεί ρήξη της σπλήνας και να χρειαστεί να διακομιστεί στο νοσοκομείο. Η 25χρονη ανέφερε στους αστυνομικούς ότι οι δράστες μιλούσαν την μητρική της γλώσσα, στοιχείο που έδωσε ένα πρώτο στίγμα στις έρευνες των Αρχών, οι οποίες παρά τις αρχικές εκτιμήσεις, πιστεύουν ότι το κίνητρο των δραστών ήταν η ληστεία.
cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...