Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Τον πυροβόλησε στο κεφάλι για τα ενοίκια!

Τον πανικό σκόρπισαν πυροβολισμοί στην περιοχή της Θερίσου στα Χανιά. 


Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για συμπλοκή μεταξύ δύο ανδρών. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι δύο άνδρες φαίνεται πως είχαν διαφορές, με αποτέλεσμα πάνω στον καβγά να βγουν τα όπλα.
Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε ένας άνδρας - ηλεκτρολόγος στο επάγγελμα- ενώ στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον τραυματία, προκειμένου να τον μεταφέρει στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.


Με έναν απίστευτο τρόπο αποφάσισε να λύσει μία οικονομική διαφορά ένας Κρητικός ιδιοκτήτης καταστήματος. Ο άνδρας επέλεξε να πάρει το νόμο στα χέρια του και κατέληξε να πυροβολήσει τον ενοικιαστή επειδή του χρωστούσε ενοίκια.

Η άγρια συμπλοκή έγινε το πρωί της Δευτέρας στη Θέρισσο Ηρακλείου. Οι δύο άνδρες είχαν φραστικό επεισόδιο και στο τέλος ήρθαν στα χέρια, όταν ο ιδιοκτήτης του έβαλε την καραμπίνα στο στόμα και τον πυροβόλησε.

Το θύμα, ένας ηλεκτρολόγος 40-45 ετών, φέρεται να κατονόμασε τον δράστη, σύμφωνα με το cretalive.gr, αναφέροντας ότι κατάγεται από χωριό κοντά στο Ηράκλειο. Η έρευνα για τον εντοπισμό του είναι σε εξέλιξη.

Οσο για τον ενοικιαστή, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς έχει τραυματιστεί στο στόμα, αλλά είναι εκτός κινδύνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...