Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Απατεώνες κλέβουν τους... λαθροθήρες στο Ηράκλειο!

Απίστευτες καταγγελίες στον Κυνηγετικό Σύλλογο Ηρακλείου για την εμφάνιση θηροφυλάκων... «μαϊμού»

Τι άλλο θα σκαρφιστούν οι επιτήδειοι, που όλο και νέα κόλπα εφευρίσκουν σε καιρό οικονομικής κρίσης; Ακόμη και οι λαθροθήρες πέφτουν θύματά τους, όπως προκύπτει από τις απίστευτες καταγγελίες που έγιναν σε μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Ηρακλείου για την εμφάνιση θηροφυλάκων... «μαϊμού».

Ένας λαθροθήρας βρήκε το θάρρος να παραδεχτεί ότι κυνηγούσε παράνομα, μόνο και μόνο για να προειδοποιήσει ότι κάποιοι άγνωστοι που προσποιούνταν τους θηροφύλακες του έκαναν έλεγχο στην περιοχή της Αυγενικής και του ζήτησαν... χρήματα για να μην υποβάλλουν μήνυση για παράνομη θήρα σε βάρος του.

Σε άλλα μέλη του Συλλόγου καταγγέλθηκε ότι, με τον ίδιο τρόπο, άλλοι πονηροί «κατέσχεσαν» τα έτσι κι αλλιώς παράνομα θηράματά τους.

Για τη δράση των επιτήδειων έχει ενημερωθεί η Ασφάλεια Ηρακλείου που διενεργεί έρευνες για να τους εντοπίσει, παράλληλα με τους καθημερινούς ελέγχους που κάνει για την αντιμετώπιση του παράνομου κυνηγιού.

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος, πάντως, ενημερώνει τους κυνηγούς του Ηρακλείου να ζητούν ταυτότητα από τους θηροφύλακες και να ελέγχουν αν το όχημά τους φέρει διακριτικά της Θηροφυλακής και τον χαρακτηριστικό μπλε φάρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...