Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014

Ηράκλειο - ΣΟΚ: Πήγε για αποτρίχωση και έφυγε με εγκαύματα

Σε μεγάλη περιπέτεια, μπήκε νεαρή Ηρακλειώτισα, η οποία αποφάσισε πριν από λίγες ημέρες να βελτιώσει την αισθητική της εικόνα.


Η άτυχη κοπέλα, υπέστη σοβαρά εγκαύματα στα πόδια και στα χέρια και μάλιστα σε μεγάλη έκταση, μετά από επέμβαση αποτρίχωσης με τη μέθοδο IPL, σε κέντρο αισθητικής γνωστής αλυσίδας.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η νεαρή γυναίκα, που εμπιστεύτηκε την σωματική της ακεραιότητα στα χέρια των ειδικών, είχε όπως κατήγγειλε τη διαβεβαίωση ότι, η μέθοδος αυτή που υπόσχεται μόνιμη αποτρίχωση, είναι απολύτως ασφαλής και θα έβλεπε αμέσως θεαματικά αποτελέσματα. Όμως τα πράγματα δεν είχαν αίσια κατάληξη...

Η κοπέλα έφυγε από το κέντρο αισθητικής με κόκκινα σημάδια, στα χέρια και στα πόδια. "Στην αρχή δεν ανησύχησα αν και πονούσα, γιατί και την προηγούμενη φορά που μου είχαν εφαρμόσει την ίδια μέθοδο είχα κόκκινα σημαδάκια, τα οποία έφυγαν μετά από λίγες ημέρες. Όμως αυτή τη φορά τα πράγματα, όπως αντιλήφθηκα στην πορεία, ήταν πολύ διαφορετικά και σοβαρά" λέει η γυναίκα για την περιπέτειά της.

''Πρέπει να κάνω θεραπεία για 4 μήνες για τα εγκαύματα'' Δύο μέρες μετά την θεραπεία, η κοπέλα είδε τα σημάδια στα χέρια της να φουσκώνουν ενώ συνέχιζε να πονάει. Ανησύχησε πολύ και αποφάσισε να πάει σε δερματολόγο. Εκεί πληροφορήθηκε ότι είχε υποστεί εγκαύματα. "Μου είπε ότι θα πρέπει να ακολουθήσω θεραπεία για τέσσερις μήνες και να αποφεύγω τον ήλιο. Ίσως να μην φύγουν τελείως τα σημάδια. Ευτυχώς όπως μου είπε, που δεν εξέθεσα τα χέρια μου στον ήλιο -κάτι που θα μπορούσε να έχει συμβεί αν ήταν καλοκαίρι -. Η ζημιά όπως μου είπε, τότε θα ήταν ανεπανόρθωτη".

Η κοπέλα, δεν προτίθεται όπως λέει να προβεί σε μηνύσεις εναντίον του κέντρου. "Είμαι τόσο στενοχωρημένη και εκνευρισμένη με αυτό που μου συνέβη που ούτε να επικοινωνήσω μαζί τους θέλω, ούτε καν να περάσω έξω από την πόρτα τους".

Αποφάσισε όμως να δημοσιοποιήσει την περιπέτειά της, προκειμένου όπως λέει, να ενημερωθούν για τους κινδύνους όσοι σκέφτονται ή υποβάλλονται σε τέτοιες θεραπείες.

"Δε λέω ότι δεν πρέπει να αποφασίσει κάποιος να βελτιώσει την εικόνα του, απλώς θα πρέπει να προσέχει που απευθύνεται και σε ποιον εμπιστεύεται την σωματική του ακεραιότητα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...