Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Αποπειράθηκε να ληστέψει γιαγιά με κατσαβίδι και συνελήφθη

Τα ξημερώματα ο Αλβανός που συνελήφθη και ο συνεργός του, εισέβαλαν στο ισόγειο σπίτι της ηλικιωμένης στο Μασταμπά παραβιάζοντας ένα παράθυρο. Την έπιασαν στον ύπνο, την απείλησαν με κατσαβίδι την ακινητοποίησαν και άρχισαν να ψάχνουν χρήματα κοσμήματα και αντικείμενα άξιας.

 
Η ηλικιωμένη πάρα τις απειλές των ληστών αντιστάθηκε και έβαλε τις φωνές. Τη φασαρία άκουσαν οι συγγενείς της, που μένουν ακριβώς πάνω από το σπίτι της στον πρώτο όροφο.


Έσπευσαν να δουν τη συμβαίνει και μόλις οι ληστές κατάλαβαν πως τους αντιλήφτηκαν πανικόβλητοι προσπάθησαν να το σκάσουν, χωρίς να έχουν καταφέρει να αφαιρέσουν τίποτα από το σπίτι της ηλικιωμένης.

Για κακή του τύχη ο ένας εξ αυτών, ακινητοποιήθηκε από τους συγγενείς της ηλικιωμένης που έτρεξαν να τον πιάσουν, ενώ ταυτόχρονα στο σημείο έφταναν και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου που πραγματοποιούσαν περιπολία στην περιοχή για την πρόληψη του φαινομένου.

Οι αστυνομικοί του φόρεσαν χειροπέδες και τον μετέφεραν στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου. Πληροφορίες τον φέρουν να έχει πρωταγωνιστήσει και σε άλλες υποθέσεις εισβολής σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή γεγονός που εξετάζεται αυτή την ώρα από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, που πραγματοποιούν την προανάκριση.  

neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...