Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Πεζά Ηρακλείου: Έκλεψαν από ηλικιωμένο 10.000 ευρώ

Ο άτυχος 83χρονος δεν αντιλήφθηκε ότι τον ακολούθησαν όταν βγήκε από τράπεζα με 10.000 ευρώ στην τσέπη. Τα έκρυψε στην αποθήκη του σπιτιού του, αλλά σύντομα το ποσό έκανε «φτερά»

Κάθε άλλο παρά ασφαλής κρυψώνα ήταν η αποθήκη του σπιτιού του για έναν ηλικιωμένο που θέλησε να κρατήσει μακριά από τυχόν εισβολείς το μεγάλο χρηματικό ποσό που έκανε ανάληψη από μια τράπεζα στα Πεζά Ηρακλείου. Κάποιοι τα βρήκαν και φρόντισαν να κάνουν τη δική τους... «ανάληψη»!

Ο άτυχος 83χρονος φαίνεται πως δεν αντιλήφθηκε ότι τον ακολούθησαν άγνωστοι μόλις βγήκε από την τράπεζα με τα 10.000 ευρώ στην τσέπη. Έτσι, πήγε κατευθείαν στην αποθήκη της κατοικίας του σε χωριό της περιοχής Μονοφατσίου και έκρυψε τα χρήματα. Πολύ σύντομα, όμως, το ποσό έκανε «φτερά» χωρίς ο ηλικιωμένος να γνωρίζει πότε ακριβώς.

Αμέσως ενημέρωσε συγγενικά του πρόσωπα τα οποία τον μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα του Πύργου όπου κατήγγειλε την κλοπή. Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την έρευνα, εξετάζουν και το ενδεχόμενο ο δράστης να προέρχεται από το περιβάλλον του 83χρονου και να γνώριζε την κρυψώνα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...