Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Ηράκλειο: Πιάστηκαν στα χέρια για μια θέση Πάρκινγκ!

Στα χέρια πιάστηκαν δύο οδηγοί για μια θέση πάρκινγκ!Στα χέρια πιάστηκαν δύο οδηγοί για μια θέση πάρκινγκ!


Στα χέρια πιάστηκαν δύο οδηγοί για μια θέση Πάρκινγκ

Θερμό επεισόδιο μεταξύ δύο ανδρών σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στην περιοχή του Μασταμπά. Δύο οδηγοί πιάστηκαν κυριολεκτικά στα χέρια, όταν επιχείρησαν να παρκάρουν ταυτόχρονα στο ίδιο σημείο!


Συγκεκριμένα, το απίστευτο αυτό περιστατικό ξεκίνησε όταν ο οδηγός ενός FIAT και ο οδηγός ενός SEAT προσέγγισαν την ίδια θέση προκειμένου να παρκάρουν. Μόλις ο πρώτος οδηγός αντιλήφθηκε το άλλο όχημα , σε έξαλλη κατάσταση κατέβηκε από το αυτοκίνητο και αφού ζήτησε το λόγο από τον οδηγό του, άρχισε τα «κοσμητικά» επίθετα.

Ο οδηγός του SEAT, όντας «ξαναμμένος» με το περιστατικό αλλά και με την φραστική επίθεση εναντίον του, λογομάχησε με τον άλλο οδηγό. Γρήγορα άναψαν τα αίματα, αφού οι δυο οδηγοί πιάστηκαν στα χεριά. Ακολούθησαν κλωτσιές αλλά και μπουνιές μεταξύ των δύο ανδρών, με τις σκηνές να θυμίζουν αγώνα μποξ.

Ευτυχώς το επεισόδιο μεταξύ των δυο θερμόαιμων δεν πήρε μεγάλες διαστάσεις και έληξε λίγα λεπτά αργότερα αφού παρενέβησαν περαστικοί. Πάντως οι δυο οδηγοί που πιάστηκαν στα χέρια για μια θέση Πάρκινγκ θα έχουν να θυμούνται το περιστατικό για καιρό αφού και οι δυο αποκόμισαν από ένα μαυρισμένο μάτι! prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...