Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Ρέθυμνο: Πέντε συλλήψεις για παράνομη οπλοκατοχή

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν μεταξύ άλλων ένα υποπολυβόλο, ένα τυφέκιο, δύο γεμιστήρες, ένα μαχαίρι, μία σιδερογροθιά, πέντε κυνηγετικά όπλα και διάφορα άλλα είδη οπλισμού

Αποδοτικό αποδείχθηκε το «σαφάρι» για την παράνομη κατοχή και εμπορία όπλων που έκαναν οι άνδρες της Ομάδας Ειδικών Αποστολών Κρήτης και του Τ.Α.Ε. σε χωριό του δήμου Ρεθύμνου, αφού ανακάλυψαν αρκετά παράνομα όπλα και συνέλαβαν πέντε άτομα που τα είχαν κρυμμένα στα σπίτια και τις αποθήκες τους.

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου οδηγήθηκαν δυο άνδρες ηλικίας 51 και 40 χρόνων από τους οποίους ο δεύτερος, εκτός από όπλα, είχε στην κατοχή του την άδεια κυκλοφορίας ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου για το οποίο είχε δηλωθεί υπεξαίρεση στο τμήμα Ασφαλείας Χαλανδρίου. Το όχημα βρέθηκε σε χώρο που υπέδειξε ο 40χρονος και κατασχέθηκε για να αποδοθεί στο νόμιμο κάτοχό του.

Ακόμη, συνελήφθησαν για παράνομη οπλοκατοχή τρεις γυναίκες ηλικίας 30, 48 και 34 χρόνων. Και οι πέντε συλληφθέντες είχαν συνολικά ένα υποπολυβόλο, ένα τυφέκιο, δύο γεμιστήρες, ένα μαχαίρι, μία σιδερογροθιά, πέντε κυνηγετικά όπλα και διάφορα είδη οπλισμού, μεταξύ των οποίων έναν ταχυγεμιστήρα και ένα κοντάκι πιστολιού, θήκες πιστολιών, κουτί συντήρησης οπλισμού και άλλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...