Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ - Παραδόθηκε στις φλόγες φορτηγάκι στον Άγιο Νεκτάριο

Παρανάλωμα του πυρός έγινε ένα φορτηγάκι τύπου κλούβα στην περιοχή του Αγίου Νεκταρίου στα Χανιά γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα της Κυριακής.


Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε και έσπευσε στο σημείο, ωστόσο, η πυρκαγιά είχε ήδη προλάβει να κάνει στάχτη την καμπίνα του οδηγού, τη μηχανή και μέρος της οροφής του οχήματος.


Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του ανακριτικού τμήματος της Π.Υ. Χανίων, η φωτιά οφείλεται σε εμπρησμό, καθώς περίοικοι άκουσαν δύο εκρήξεις, που προηγήθηκαν της πυρκαγιάς, ενώ υπάρχουν πληροφορίες και για ένα μηχανάκι με δύο άτομα που κινούνταν ύποπτα στην περιοχή.

Όπως φαίνεται, οι δράστες έσπασαν κάποιο από τα μπροστινά τζάμια του οχήματος και πέταξαν κάτι εύφλεκτο μέσα, που φούντωσε αμέσως τη φλόγα.

Το φορτηγάκι ανήκει στον ιδιοκτήτη του Ξυλόφουρνου του Αγίου Νεκταρίου, Στέφανο Μαλαδάκη, ο οποίος έχει μεγάλη φιλανθρωπική δράση στα Χανιά, δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα ούτε είχε προστριβές με κανένα, ενώ, μετά το δεύτερο κατάστημα επί της οδού Ακρωτηρίου, ετοιμάζεται να ανοίξει άλλο ένα στην περιοχή της Παλαιόχωρας.

Από την Πυροσβεστική εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, αφού όλα δείχνουν πως οι δράστες ήθελαν να στείλουν κάποιο «μήνυμα» με συγκεκριμένο αποδέκτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...