Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Χανιά: Εξαρθρώθηκε σπείρα με 40 διαρρήξεις

Τους πρόδωσε η πολυτελής ζωή που έκαναν με τα κλοπιμαία


Πλούσια ζωή με πανάκριβα αυτοκίνητα και πολυτελή σπίτια σε περιοχές «φιλέτα» των Χανίων έκαναν έξι τσιγγάνοι με τα έσοδά τους από δεκάδες κλοπές και διαρρήξεις σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή των Χανίων! Ως τώρα έχουν εξιχνιαστεί γύρω στις 40 υποθέσεις, αλλά η έρευνα συνεχίζεται και πιθανότατα θα αποκαλυφθούν πολύ περισσότερες!


Η προκλητική ζωή που έκαναν οι έξι ύποπτοι ηλικίας μεταξύ 29 και 52 χρόνων, και κυρίως το γεγονός ότι δεν διέμεναν σε καταυλισμούς αλλά σε ακριβές περιοχές μεταξύ Χανίων και Γερανίου, είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον στους αστυνομικούς της Ασφάλειας. Η οικονομική τους ευχέρεια μπήκε στο μικροσκόπιο και δεν άργησε να αποκαλυφθεί η εμπλοκή τους με τις απανωτές κλοπές που είχαν αναστατώσει την περιοχή.

Σε βάρος των έξι κακοποιών, που χαρακτηρίζονται ως ιδιαίτερα "σκληροί", εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και προσήχθησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων όπου ανακρίνονται για να διαλευκανθεί πλήρως η δράση τους και να εξιχνιαστούν τυχόν άλλες διαρρήξεις στις οποίες είχαν συμμετάσχει, αλλά και για να εντοπιστούν τυχόν συνεργοί τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...