Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Ηράκλειο: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο ιδιοκτήτης που πυροβόλησε ενοικιαστή

Με την σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, αφέθηκε ελεύθερος ο 74χρονος ο οποίος το πρωί της περασμένης Δευτέρας πυροβόλησε έναν 61χρονο που του χρωστούσε νοίκια.


Ο 74χρονος οδηγήθηκε σήμερα στον ανακριτή και κατα την απολογία του - σύμφωνα με το FlashNews - δήλωσε συντετριμμένος και υποστήριξε για άλλη μια φορά, πως δεν σκόπευε να πυροβολήσει τον νοικάρη του αλλά όταν πήγε στο μαγαζί του τραυματία προκειμένου να ζητήσει τα χρήματα από τα ενοίκια που του οφείλει, εκείνος του επιτέθηκε και προκειμένου να αμυνθεί έβγαλε το πιστόλι που είχε μαζί του και τον πυροβόλησε.


Πάντως αν και ο Εισαγγελέας έχει ασκήσει δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας απο πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία πιστολιού και πυρομαχικών και παράνομη οπλοχρησία, ο 74χρονος αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της παρουσίας του μια φορά τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα, απαγόρευσης εξόδου απο την χώρα και πληρωμής 5.000 ευρώ.

Τόσο ο ίδιος όσο και οι συγγενείς του άκουσαν με ανακούφιση την απόφαση και τώρα περιμένουν να ορισθεί τακτική δικάσιμος.

Υπενθυμίζεται πως απο καθαρή τύχη δεν σκοτώθηκε το θύμα του πυροβολισμού, καθώς τραυματίστηκε στο στόμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...