Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Του επιτέθηκαν και άρχισαν να τον μαχαιρώνουν έξω από μπαρ

Ο νεαρός δέχτηκε μαχαιριές σε διάφορα σημεία του σώματός του και έχασε τις αισθήσεις του - Εξαιρετικά κρίσιμες οι επόμενες ώρες για τη ζωή του...


Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές αρχές στο Ηράκλειο για τον εντοπισμό του δράστη ή τους δράστες, που τα ξημερώματα μαχαίρωσαν έναν άντρα και τον παράτησαν αιμόφυρτο στο δρόμο.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, περίπου στις 04.00 τα ξημερώματα, οι αρχές ειδοποιήθηκαν ότι στη Λεωφόρο 62 Μαρτύρων, στην άκρη του δρόμου, βρίσκεται χτυπημένος και σε άσχημη κατάσταση ένας άντρας.

Όπως διαπιστώθηκε, το θύμα, ένας Αλβανός, είχε δεχτεί αρκετές μαχαιριές σε διάφορα σημεία του σώματός του, ενώ στον τόπο του συμβάντος, σύμφωνα με το flashnews.gr, είχε προηγηθεί συμπλοκή από ομάδα ατόμων.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ καθώς και η αστυνομία. Μέχρι αυτήν την ώρα δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η εγκληματική ενέργεια σε βάρος του αλλοδαπού και το γεγονός ότι ο ίδιος δεν έχει τις αισθήσεις του για να δώσει πληροφορίες στις αρχές, δυσχεραίνει το έργο των αστυνομικών. Συμφώνα επίσης με τις τελευταίες πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του θύματος είναι σοβαρή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...