Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Πάνοπλη οικογένεια συνελήφθη στο Ρέθυμνο

Τα όπλα που βρέθηκαν εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση, ώστε να εξακριβωθεί αν και πού έχουν χρησιμοποιηθεί


Έρευνα για τις δραστηριότητες μιας ολόκληρης οικογένειας προκάλεσε η ανεύρεση ενός οπλοστασίου στο σπίτι της σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ρεθύμνου, από αστυνομικούς της Ασφαλείας και της Δίωξης Ναρκωτικών. Τα όπλα που βρέθηκαν εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση, ώστε να εξακριβωθεί αν και πού έχουν χρησιμοποιηθεί.


Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες για τον οπλισμό που είχαν στην κατοχή τους τρία συγγενικά πρόσωπα ηλικίας 38, 47 και 54 χρόνων και έκαναν αιφνιδιαστική επιχείρηση στο σπίτι τους.

Στα δωμάτια και τους αποθηκευτικούς χώρους που χρησιμοποιούν οι τρεις άνδρες, ανακάλυψαν ένα  υποπολυβόλο, ένα πολεμικό τυφέκιο, μία κυνηγετική καραμπίνα, 30 κυνηγετικά φυσίγγια, 329 γραμμάρια καπνού σε δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες, ένα πτυσσόμενο μαχαίρι και δύο μαύρες κουκούλες full face.

Οι τρεις δράστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου, που τους άσκησε δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα λόγω του λαθραίου καπνού.

Ωστόσο, οι κουκούλες που είχαν στην κατοχή τους διευρύνει το πεδίο της έρευνας και εξετάζεται τυχόν εμπλοκή τους σε ένοπλες ληστείες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...