Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Ηράκλειο: Στη φυλακή ο «νταής» της γειτονιάς

Ποινή φυλάκισης συνολικά τριών μηνών χωρίς αναστολή επέβαλε χθες το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, σε βάρος 49χρονου από την Αγία Αικατερίνη, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για τις κατηγορίες της απειλής και της εξύβρισης σε βάρος των μελών μιας οικογένειας από την ίδια γειτονιά.

Ο 49χρονος, ο οποίος με τη συμπεριφορά του έχει αναστατώσει τους κατοίκους της γειτονιάς, οδηγήθηκε δύο φορές στο Δικαστικό Μέγαρο σε διάστημα τριών ημερών. Την πρώτη φορά για κακούργημα, καθώς πυροβόλησε με αυτοσχέδιο όπλο σε βάρος μιας 50χρονης γυναίκας και χθες για την απειλή και εξύβριση του 30χρονου γιου της.

Μόλις αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, εκτόξευσε ύβρεις και απειλές εναντίον του γιου της 50χρονης, παρουσία μάλιστα αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ, που είχαν κληθεί στη γειτονιά.

Στη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, ο άνδρας αρνήθηκε τις κατηγορίες, ενώ αναφερόμενος στο πρώτο περιστατικό υποστήριξε ότι το αυτοσχέδιο όπλο δεν ήταν εύχρηστο, παρά το γεγονός ότι οι σφαίρες του προκάλεσαν φθορές στο αυτοκίνητο της 50χρονης!

Στο αυτόφωρο κατέθεσε και ο 30χρονος, που αναφέρθηκε διεξοδικά στα περιστατικά, όχι μόνο των δύο υποθέσεων, αλλά και σε αυτά που αφορούν στη γενικότερη συμπεριφορά του κατηγορουμένου.
cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...