Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Ρέθυμνο: Στον εισαγγελέα οι καλλιεργητές της χασισοφυτείας «μαμούθ»

Bρέθηκαν πάνω από 1.000 δενδρύλλια κάνναβης  που έφταναν σε ύψος ως και τα τέσσερα μέτρα!


Με κατηγορίες για  απόπειρα ανθρωποκτονίας, αντίσταση, οπλοκατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών οδηγούνται σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Ρεθύμνου οι δυο Αλβανοί ηλικίας 35 και 22 χρόνων που συνελήφθησαν κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών με άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών στη χασισοφυτεία που εντοπίστηκε στην περιοχή Αμάρι.

O 35χρονος που αποπειράθηκε να πυροβολήσει με περίστροφο κατά των αστυνομικών και δέχθηκε  τα πυρά ενός από αυτούς με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στον αριστερό μηρό, νοσηλεύτηκει φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, απ' όπου θα πάρει εξιτήριο για να προσαχθεί στον εισαγγελέα. Μάλιστα, οι αστυνομικοί εξέτασαν το ενδεχόμενο να είναι συγγενής του δραπέτη Μάριον Κόλα που σκοτώθηκε σε συμπλοκή με τους άνδρες της ΕΚΑΜ στα ελληνοαλβανικά σύνορα, καθώς έχει το ίδιο επώνυμο, αλλά αποδείχθηκε ότι πρόκειται για συνωνυμία.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της φυτείας που καλλιεργούνταν σε τρία επίπεδα σε δύσβατη και  δασώδη αγροτική περιοχή, βρέθηκαν πάνω από 1.000 δενδρύλλια κάνναβης  που έφταναν σε ύψος ως και τα τέσσερα μέτρα! Σε ένα πρόχειρο κατάλυμα το οποίο είχαν στήσει οι χασισοκαλλιεργητές, κατασχέθηκαν δύο αλβανικές σημαίες και τρία κινητά, ενώ το περίστροφο διαμετρήματος 357 MAGNUM του 35χρονου εστάλη για βαλλιστική εξέταση ώστε να εξακριβωθεί αν έχει χρησιμοποιηθεί σε παράνομες πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...