Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι ιδιοκτήτες του μπαρ της Μιλάτου


Σταθεροί στην αρχική εκδοχή της ιστορίας παραμένουν οι δύο ιδιοκτήτες του μπαρ, στο οποίο εκτυλίχθηκε επεισόδιο μεταξύ ενός νεαρού και δύο "πιστολέρο" με αφορμή ένα πείραγμα προς την κοπέλα του νεαρού. Το επεισόδιο που προήγηθηκε κατά ένα 24ωρο των πυροβολισμών εναντίον του άνδρα, στον πεζόδρομο της οδού Μιλάτου, τα ξημερώματα της Μ.Πέμπτης, οδήγησε ενώπιον της Δικαιοσύνης τους δύο επιχειρηματίας, που επανέλαβαν ότι δνε έχουν σχέση με την υπόθεση.

Οι δύο άνδρες απολογήθηκαν το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα και αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Ο ένας εκ των δύο θα πρέπει να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του μία φορά το μήνα, ενώ ο δεύτερος πέραν της εμφάνισης στο Α.Τ. κατέβαλε και εγγύηση 10.000 ευρώ.

Και οι δύο πάντως επανέλαβαν ότι δεν έχουν καμία σχέση με το περιστατικό, αρνήθηκαν ότι γνωρίζουν ποιοι συμμετείχαν στο αιματηρό επεισόδιο και εξέφρασαν την απορία τους, γιατί ενεπλάκησαν στην υπόθεση που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό μιας κοπέλας από "αδέσποτη" σφαίρα.

cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...