Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Χειροπέδες σε ασφαλισμένο μέσα στο ΙΚΑ - Απάτη με πλαστά τιμολόγια

Χειροπέδες πέρασαν νωρίς το μεσημέρι στο ΙΚΑ στον Εσταυρωμένο, άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, σε έναν ...ασφαλισμένο του ιδρύματος.

Πρόκειται για 37χρονο παραπληγικό, ο οποίος πιάστηκε "στα πράσα" με πλαστά τιμολόγια, τα οποία είχε "σκανάρει" σε υπολογιστή.

Ο άνδρας προσκόμιζε στο ΙΚΑ τα πλαστά τιμολόγια προκειμένου να του αποδοθούν δαπάνες, για αναλώσιμα υλικά που χρειαζόταν, λόγω της κατάστασης της υγείας του. Η αξία των τιμολογίων, με τα οποία συνελήφθη επ' αυτοφόρω σήμερα, ήταν αξίας 750 ευρώ και αποδείχθηκαν πλαστά, καθώς η εταιρεία από την οποία υποτίθεται ότιθ τα προμηθευόταν, δεν τα είχε εκδόσει ποτέ, ενώ η ο Αριθμός Φορολογικού Στοιχείου ανήκει σε εταιρεία της ... Χίου!

Μόνο το τελευταίο διάστημα το ΙΚΑ υπολογίζει ότι ο 37χρονος έχει ζημιώσει το ΙΚΑ κατά 4.000 ευρώ, ενώ σε συνεννόηση με το ΣΔΟΕ, ο άνδρας θα ελεγχθεί για τα τελευταία 13 χρόνια

Η σύλληψη του ασφαλισμένου έγινε στο υπόγειο γκαράζ του ΙΚΑ, χωρίς κανείς να αντιληφθεί το παραμικρό, ενώ η όλη "επιχείρηση" τελούσε υπό τις οδηγίες του Διοικητή του Ιδρύματος Διονύση Πατσούρη.
cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...