Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Θρήνος στην Επισκοπή για τον άτυχο 17χρονο


Απαρηγόρητη είναι η ευρύτερη περιοχή της Επισκοπής μετά το χθεσινό τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε ένα 17χρονο παιδί. Όλη η περιοχή... θρηνεί το χαμό του παιδιού, ενώ ως αργά, χθες το βράδυ, κόσμος συγκεντρωνόταν στο σημείο του τροχαίου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, πριν το μοιραίο, ο 17χρονος ήταν σε μια καφετέρια στην Επισκοπή, μαζί με ένα φίλο του, που είχε επίσης μηχανάκι. Ο 17χρονος έφυγε με το δίκυκλο με προορισμό τη Βάθεια, όπου τον περίμενε ο πατέρας του, προκειμένου ο νεαρός να αφήσει το μηχανάκι και μαζί με τον πατέρα του να φύγει με το αυτοκίνητο.

Το δίκυκλο του νεαρού φέρεται να μην είχε φώτα, ενώ στο συγκεκριμένο σημείο του δρόμου η προσπέραση επιτρέπεται. Ως αποτέλεσμα ο οδηγός του αυτοκινήτου που συγκρούστηκε με το δίκυκλο, δεν είδε το νεαρό και άκουσε μόνο το θόρυβο. Γύρισε πίσω για να δει τί είχε συμβεί και υπέστη σοκ από αυτό που αντίκρισε.

Η νεκρώσιμη ακολουθία για το νεαρό, που ήταν ο ίδιος όπως και η οικογένειά του πολύ αγαπητοί στην περιοχή, θα ψαλλεί στα Αϊτάνια, ενώ η κηδεία θα γίνει στη Βάθεια.
cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...