Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Συνελήφθη γυμναστής στο Ρέθυμνο για κατοχή αναβολικών


Ένας 31χρονος γυμναστής συνελήφθη από την αστυνομία στο κέντρο της πόλης του Ρεθύμνου,  καθώς βρέθηκαν στην κατοχή του αναβολικές ουσίες και χάπια.

Μετά από έρευνα των αστυνομικών στο γυμναστήριο που διατηρούσε χωρίς άδεια λειτουργίας, βρέθηκε να κατέχει αναβολικές ουσίες με τις οποίες προμήθευε πελάτες του, κάθε ηλικίας.

Η έρευνα επεκτάθηκε και στο σπίτι του γυμναστή όπου κατασχέθηκαν «234 δισκία διαφόρων ειδών, όπως αναβολικά, διεγερτικά σκευάσματα, ναρκωτικά, κ.α., 561 κάψουλες αναβολικών, δραστικών και άλλων ουσιών, 18 αμπούλες αναβολικών ουσιών, αλλά και άλλες ουσίες σε υγρή μορφή και σε μορφή σκόνης καθώς και διάφορα αντικείμενα, όπως σύριγγες και βελόνες».

Οι αναβολικές ουσίες προοριζόταν να χορηγηθούν σε πελάτες του γυμναστηρίου έναντι χρημάτων, ωστόσο όλα όσα κατασχέθηκαν έχουν ήδη αποσταλεί στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων.

Σε βάρος του γυμναστή κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων, ενώ η Ασφάλεια Ρεθύμνου -σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της πόλης- εξετάζει την περίπτωση να έχει εμπλακεί ο 31χρονος σε υποθέσεις εμπορίας αναβολικών ή ναρκωτικών ουσιών που έχουν απασχολήσει τις Αρχές.

Ο 31χρονος Ρεθυμνιώτης αφέθηκε ελεύθερος μετά την άσκηση διώξεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...