Σάββατο 11 Μαΐου 2013

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Ανήλικη είχε ρημάξει τα σπίτια των φίλων της!


Οι συχνές επισκέψεις μιας ανήλικης κοπέλας σε φιλικά σπίτια της οικογένειάς της, δεν ήταν και τόσο… αθώες. Η 17χρονη είχε βάλει στο μάτι τα ξένα χρυσαφικά και τα έκλεβε συστηματικά, ώσπου πιάστηκε στα πράσα στην τελευταία της κλοπή!

Ο 32χρονος ιδιοκτήτης ενός σπιτιού τσάκωσε επ’ αυτοφώρω την ανήλικη οικογενειακή φίλη, τη στιγμή που «σούφρωνε» μια χρυσή αλυσίδα χεριού από την κοσμηματοθήκη του! Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία και άνδρες της Ασφάλειας συνέλαβαν την ανήλικη «μακρυχέρα», που ομολόγησε ότι από τις 15 Φεβρουαρίου είχε κλέψει από το σπίτι του 32χρονου κοσμήματα συνολικής αξίας 25.000 ευρώ!

Ομως, η προανάκριση αποκάλυψε ότι η 17χρονη δεν ήταν περιστασιακή κλέφτρα, αλλά είχε κάνει… επάγγελμα τις κλοπές! Εκμεταλλευόμενη την φιλική σχέση που είχε η οικογένειά της με τους γείτονες, έμπαινε ανενόχλητη στα σπίτια τους και όταν δεν την πρόσεχαν άρπαζε ό,τι μπορούσε! Από το σπίτι μιας 48χρονης γυναίκας, είχε αρπάξει μεταξύ 5 Φεβρουαρίου και 16 Απριλίου κοσμήματα αξίας 3.000 ευρώ, ενώ τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης είχε κλέψει μια χρυσή αλυσίδα με σταυρό από το σπίτι ενός 25χρονου!

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν και τον 47χρονο πατέρα της 17χρονης που βρέθηκε κατηγορούμενος για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και  οδηγήθηκαν μαζί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου. Η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν η μικρή έχει διαπράξει με τον ίδιο τρόπο και άλλες κλοπές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...