Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Ηράκλειο: Καζίνο στην παραλιακή - Είχαν έξι κρυφές κρυφές εξόδους και... φάρο περιπολικό

Συνελήφθησαν, χθες, το μεσημέρι στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, δύο Έλληνες... (27χρονη και 42χρονος), για παράβαση του Ν. περί παιγνίων, εράνων και λαχειοφόρων αγορών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση των παράνομων ηλεκτρονικών παιγνίων, πραγματοποιήθηκε έλεγχος από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας 37χρονης αλλοδαπής υπηκόου Βουλγαρίας, η οποία απουσίαζε κατά τον έλεγχο και κατελήφθησαν η 27χρονη, ως υπεύθυνη καταστήματος να έχει εγκαταστήσει τριανταεπτά (37) ηλεκτρονικά παιγνιομηχανήματα, απαγορευμένων παιγνίων διαφόρων τύπων (φρουτάκια),τα οποία είχε θέσει σε λειτουργία και ήταν σε κατάσταση αναμονής, πρόσφορα προς άμεση χρήση από θαμώνες του καταστήματος, ενώ ο 42χρονος συλληφθείς κατελήφθη να μετέχει ως παίχτης.

Τα ηλεκτρονικά παιγνιομηχανήματα, ήταν τοποθετημένα σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στον πρώτο όροφο του καταστήματος και για την είσοδο, στην εν λόγω αίθουσα απαιτείτο, προηγούμενη συνεννόηση μεταξύ υπαλλήλου του ισογείου με αυτόν του πρώτου ορόφου, ο οποίος στην συνέχεια διερχόταν από κρυφή καλυπτόμενη θωρακισμένη πόρτα εισόδου, στην οποία είχε τοποθετηθεί κουδούνι, όπου με την χρήση αυτού, ταυτόχρονα εντός της αιθούσης, άναβε φωτεινός δέκτης (φάρος περιπολικού), ο οποίος προειδοποιούσε τους ευρισκομένους εντός της αίθουσας, ενώ περιμετρικά αυτής, υπήρχαν έξι (6) διαφορετικές κρυφές έξοδοι, ώστε με αυτόν τον τρόπο να μην είναι προσιτή, η είσοδος σε οποιοδήποτε θαμώνα του καταστήματος.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των τριακοσίων εβδομήντα ενός (371) ευρώ, ως προερχόμενο από την διενέργεια των απαγορευμένων τυχερών παιγνίων.

Επιπλέον το εν λόγω κατάστημα στερείται αδείας ιδρύσεως και λειτουργίας, από την αρμόδια δημοτική Αρχή καθώς και άδεια μουσικών οργάνων και ΑΕΠΙ.

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.
flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...