Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Τα βρετανικά δημοσιεύματα για την υπόθεση θανάτου της 22χρονης στα Μάλια

 Τι λένε τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης για την δίκη της υπόθεσης θανάτου της 22χρονης στα Μάλια Τι λένε τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης για την δίκη της υπόθεσης θανάτου της 22χρονης στα Μάλια

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν τα δημοσιεύματα για αναφορικά με τον 25χρονο Βρετανό που καταδικάστηκε για τον θάνατο της 21χρονης φίλης του Chelsea Hyndman τον Μάϊο του 2010 στα Μάλλια. Γνωστές εφημερίδες και ιστοσελίδες της Μεγάλης Βρετανίας παρακολούθησαν την υπόθεση και την κάλυψαν με σχετικά ρεπορταζ.

Independent
Όπως ανέφερε στην εφημερίδα Intependent ο πατέρας του 25χρονου η ψυχολογική κατάσταση του νεαρού είναι άσχημη. Δεν είναι καλά. Καταδικάστηκε για το φόνο της φίλης του. Του είναι δύσκολο να το διαχειριστεί αναφέρει χαρακτηριστικα. Ο 25χρονος και η οικογένεια του παραμένουν στην Κρήτη μέχρι να καταθέσουν τη χρηματική εγγύηση και να ξεμπλοκάρουν οι διαδικασίες για να μπορέσουν να φύγουν από τη χώρα.
Κάναμε ότι μπορούσαμε. Καταφέραμε να καλύψουμε τα λειτουργικά έξοδα μέχρι τώρα αλλά θα πρέπει να βρούμε περίπου 15 με 20 χιλιάδες λύρες για να καλύψουμε τις υπολοιπες εκκρεμμότητες. Θα τον στηρίξουμε όμως με όλη μας την δύναμη γιατί πιστεύουμε με όλη μας την καρδιά ότι δεν είναι ένοχος. Όλοι όσοι ήρθαν εδώ από τη Βρετανία πιστεύουν στην αθωώτητά του και δεν θα τον εγκαταλείψουν.

Mirror 
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Μίρρορ ο 25χρονος ήρθε στην Κρήτη με την ελπίδα να καθαρίσει το όνομά του και να αποδείξει την αθωότητά του ωστόσο το δικαστήριο τον καταδίκασε και ο ίδιος θα χρειαστεί να επιστρέψει στην Κρήτη για την έφεση.
Είμαι αθώος. Ήρθα εδώ για να καθαρίσω το όνομά μου. Η Τσέλσι ήταν όλη μου η ζωή δεν θα έκανα τίποτα για να την πληγώσω. Δεν ξέρω πως πέθανε. Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Ξέρω μόνο ότι δεν φταίω εγώ.

prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...