Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Ηράκλειο: Την πυροβόλησε γιατί του έκανε μήνυση

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης στην περιοχή Αγίας Αικατερίνης στο Ηράκλειο, όταν ένας 45χρονος έβγαλε όπλο και πυροβόλησε μπροστά στα μάτια ανυποψίαστων περαστικών μία 50χρονη γυναίκα μέσα στο σπίτι της!


Όπως γράφει το cretalive, ευτυχώς η τύχη βοήθησε την 50χρονη, καθώς οι σφαίρες του δράστη εξοστρακίστηκαν και βρήκαν σε αυτοκίνητο..

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Πατρίς", το μεσημέρι της Τετάρτης, ο ανήλικος γιος του δράστη ο οποίος παρουσιάζει νοητική υστέρηση, άρχισε να πετάει πέτρες στο αυτοκίνητο της 50χρονης, χωρίς λόγο.

Κάποιες από τις πέτρες που πέταξε ο μικρός βρήκαν τον ουρανό του αυτοκινήτου της 50χρονης, με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές ζημιές στο όχημα. Μετά το περιστατικό ο 45χρονος δράστης πήρε την οικογένεια και τον μικρό κι εξαφανίστηκαν από τη γειτονιά.

Χθες ωστόσο, ο σύζυγος της 50χρονης τον ενημέρωσε ότι υπέβαλε για δεύτερη συνεχή φορά μήνυση σε βάρος του, για φθορά περιουσίας, γεγονός που τον εξόργισε, με αποτέλεσμα να πάρει το όπλο. Όταν ο σύζυγος της γυναίκας έφυγε τη φώναξε να βγει στο παράθυρο. Ανυποψίαστη η 50χρονη βγήκε να δει τι συμβαίνει κι εντελώς απρόκλητα ο 45χρονος, παρουσία μάλιστα ενός γείτονα, άρχισε να πυροβολεί! Σοκαρισμένη η γυναίκα προσπάθησε να προστατευθεί και για καλή της τύχη οι σφαίρες σταμάτησαν σε αυτοκίνητο που ανήκε σε μέλος της οικογένειας της και έτσι από θαύμα σώθηκε. Αμέσως μετά το περιστατικό ο δράστης εξαφανίστηκε, για να συλληφθεί, όμως λίγο αργότερα.

Όπως υποστηρίζουν οι γείτονες της περιοχής, η δράση του 45χρονου είναι γνωστή και δεν είναι λίγες οι φορές που τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγος του, έχουν απειλήσει πως πρόκειται να σκοτώσουν ή να βλάψουν ανθρώπους στην περιοχή. Οι γείτονες μάλιστα έχουν συντάξει κείμενο διαμαρτυρίας στο οποίο αναφέρονται στην κατάσταση που επικρατεί, στις απειλές που έχουν δεχθεί, αλλά και στο γεγονός πως ο ανήλικος γιος του δράστη φέρεται ανεξέλεγκτα λόγω της νοητικής υστέρησης του.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γειτόνων, δεν είναι λίγες οι φορές που ακούν ουρλιαχτά και κλάματα παιδιού από το σπίτι του δράστη, ακόμα και μετά τις 2.00 τα μεσάνυχτα. Πάρα πολλές είναι οι φορές επίσης που οι γείτονες τον έχουν δει αρκετές νύχτες να κοιμάται ημίγυμνος στη μέση του δρόμου ή να κλαίει γοερά επειδή οι γονείς του τον έχουν κλειδώσει έξω από το σπίτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...