Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Χειροπέδες σε τρεις Ηρακλειώτες για χρέη 366 χιλιάδων ευρώ

Εκατοντάδες εντάλματα σύλληψης για οφειλές στο δημόσιο έχουν ήδη εκδοθεί στην Κρήτη και μέσα στο επόμενο διάστημα ετοιμάζονται και άλλα σε ένα σαρωτικό κύμα ελέγχου σε όλο το νησί.  Εκατοντάδες εντάλματα σύλληψης για οφειλές στο δημόσιο έχουν ήδη εκδοθεί στην Κρήτη και μέσα στο επόμενο διάστημα ετοιμάζονται και άλλα σε ένα σαρωτικό κύμα ελέγχου σε όλο το νησί.


Συνεχίζεται, δίχως σταματημό, το μπαράζ των συλλήψεων για χρέη στο δημόσιο. Στο προσκήνιο έρχονται τρεις ακόμη περιπτώσεις οφειλετών στο Ηράκλειο και το ... κυνηγητό στους οφειλέτες του δημοσίου στην Κρήτη συνεχίζεται.
Το τελευταίο περιστατικό αφορά στη σύλληψη τριών ατώμων, ηλικίας 31,43, και 49 ετών με συνολικό ύψος των οφειλών τους να ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 366.546,54 ευρώ. Εκατοντάδες εντάλματα σύλληψης για οφειλές στο δημόσιο έχουν ήδη εκδοθεί στην Κρήτη και μέσα στο επόμενο διάστημα ετοιμάζονται και άλλα σε ένα σαρωτικό κύμα ελέγχου σε όλο το νησί.

Το ΣΔΟΕ σε συνεργασία με τα αρμόδια κλιμάκια της αστυνομίας ετοιμάζει ... χειροπέδες σε επιχειρηματίες της Κρήτης που χρωστούν υπέρογκα ποσά στο κράτος για χρόνια, ενώ στη "μαύρη" λίστα του ΣΔΟΕ με χρέη στο δημόσιο περιλαμβάνονται γνωστοί επιχειρηματίες και υποθέσεις που αναμένεται να προκαλέσουν ... θόρυβο.

Οι υποθέσεις παίρνουν το δρόμο της δικαιοσύνης καθώς τα τελευταία 24ωρα γίνονται από την τοπική ΕΛΑΣ στοχευμένες κινήσεις σε όλο την Κρήτη για επιχειρήσεις που έχουν οφειλές δεκάδων χιλιάδων ευρώ στο κράτος. Παράλληλα, στο προσκήνιο έρχονται και “μικρότερες” υποθέσεις” οφειλετών που οδηγούνται στα κρατητήρια για χρέη λίγων χιλιάδων ευρώ.

prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...