Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Χανιά: Τη χτύπησε πέτρα και τη δάγκωσε άλογο την ίδια στιγμή

Άτυχη αποδείχτηκε νεαρή Χανιώτισσα !


Τη xτύπησε πέτρα που αποκολλήθηκε από το Γυαλί Τζαμί, τη δάγκωσε και άλογο! Τα δύο αυτά απίστευτα συμβάντα σημειώθηκαν με διαφορά λίγων δευτερολέπτων σε μια νεαρή Χανιώτισσα που σήμερα το μεσημέρι περπατούσε στο παλιό λιμάνι.

Η νεαρή κοπέλα κινούνταν στην Ακτή Τομπάζη στο λιμάνι λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι. Όταν έφτασε δίπλα στο Γυαλί Τζαμί, μια πέτρα αποκολλήθηκε από το μπροστινό μέρος του μνημείου δίπλα σε ένα παράθυρο και έπεσε δίπλα της, με αποτέλεσμα θραύσματα από τις πέτρες να την κτυπήσουν ευτυχώς χωρίς να την τραυματίσουν σοβαρά. Όμως η ατυχία δεν είχε τέλος για την κοπέλα καθώς κάνοντας κάποια βήματα πιο πέρα από το Γυαλί Τζαμί τη δάγκωσε ένα άλογο από τις άμαξες που βρίσκονται στην παραλιακή ζώνη ! Η κοπέλα δεν μπορούσε να πιστέψει το μέγεθος της ατυχίας της, καθώς με ελάχιστη χρονική διαφορά τις συνέβησαν δύο απίστευτα γεγονότα.

Το Λιμενικό κατέγραψε το συμβάν, ενώ η κοπέλα μεταφέρθηκε στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο Χανίων προκειμένου για να τις γίνει αντιτετανικός ορός για το δάγκωμα! Ανθρωποι που βρέθηκαν μπροστά στο συμβάν είπαν στα Χανιώτικα Νέα ότι πρώτη φορά βλέπουν σχεδόν ταυτόχρονα δύο τέτοια γεγονότα στο ίδιο πρόσωπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...