Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Συνελήφθη 31χρονος για εκβίαση στο Ηράκλειο

Ο 31χρονος χρησιμοποιώντας απειλές απαιτούσε εκβιαστικά από 21χρονο ημεδαπό το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ


Συνελήφθη χθες το απόγευμα, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, 31χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος, για εκβίαση, σε βάρος 21χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την καταγγελία του 21χρονου, ο 31χρονος από το μήνα Μάρτιο,  με απειλές χρήσης βίας σε βάρος του ιδίου και της οικογενείας του, απαίτησε, να του καταβάλει το χρηματικό ποσό των τριών  χιλιάδων (3000) ευρώ, ισχυριζόμενος μεταξύ τους υποτιθέμενη οικονομική διαφορά. Ο 21χρονος, κατά το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα κατέβαλε τμηματικά μέρος των χρημάτων.

Χθες το απόγευμα, σε προκαθορισμένη συνάντηση στο Ηράκλειο, ο 21χρονος παρέδωσε στον 31χρονο μέρος των χρημάτων που είχαν συμφωνήσει, τα οποία είχαν προσημειωθεί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, όπου βρίσκονταν στο σημείο της συνάντησης,  συνελήφθη ο 31χρονος, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το προσημειωθέν χρηματικό ποσό.

Ο συλληφθείς, με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

goodnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...