Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Ηράκλειο: Η νέα γνωριμία του φοιτητή έκρυβε κινδύνους... - Εφιαλτική νύχτα στο σπίτι του!

Γνωρίστηκαν στον δρόμο και ο φοιτητής έκανε πρόσκληση να συναντηθούν στο σπίτι του στην Θερισο - Τα πράγματα όμως πήραν απρόβλεπτη τροπή...


Περιπέτεια για φοιτητή στο Ηράκλειο, ο οποίος γνώρισε στο δρόμο έναν άνδρα και τον κάλεσε στο σπίτι του για να κάνουν παρέα. Η πρόσκληση αποδείχτηκε κακή ιδέα, αφού o καλεσμένος έδεσε τον σπιτονοικοκύρη και τον κλείδωσε στην τουαλέτα για να τον ληστέψει.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο φοιτητής, 21 ετών συναντήθηκε χθες τα ξημερώματα - άγνωστο πώς - με τον μετέπειτα δράστη της σε βάρος του ληστείας. Τον κάλεσε στο σπίτι του στην περιοχή της Θερίσου. Ξαφνικά, ο δράστης τράβηξε μαχαίρι. Τον έδεσε χειροπόδαρα και τον κλείδωσε στην τουαλέτα.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα ''Πατρίς'', στη συνέχεια ανενόχλητος έψαξε το σπίτι από όπου πήρε χρήματα και το κινητό τηλέφωνο του φοιτητή. Αστυνομικές πήγες ανέφεραν ότι ο νεαρός, όταν έφυγε ο δράστης, άρχισε να καλεί σε βοήθεια και ήταν ένας γείτονας που τον άκουσε και κατάφερε να τον απελευθερώσει.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, oι αστυνομικοί έφτασαν πολύ γρήγορα στην ταυτότητα του δράστη, καθώς το θύμα έδωσε αναλυτική περιγραφή. Μάλιστα το στοιχείο που αποδείχτηκε σημαντικό για τον εντοπισμό του δράστη, ήταν η πληροφορία που έδωσε ο φοιτητής και ανέφερε ότι ο ληστής κυκλοφορούσε έχοντας μαζί του ένα σκύλο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...