Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Πλατανιάς: Πλήρωσε με... χειροπέδες τις μπαλωθιές των καλεσμένων του

31χρονος συνελήφθη επειδή οι καλεσμένοι του πυροβολούσαν στον αέρα κατά τη διάρκεια γλεντιού που διοργάνωσε στο σπίτι του


Αναστάτωσαν τους περίοικους σε μια γειτονιά του δήμου Πλατανιά οι πυροβολισμοί που ρίχνονταν στον αέρα από τους καλεσμένους κατά τη διάρκεια μιας κοινωνικής εκδήλωσης σε ένα σπίτι. Ώσπου να φτάσουν οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν, το γλέντι είχε... σχολάσει και τη «νύφη» πλήρωσε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., που συνέλεξαν δεκάδες κάλυκες από το χώρο της εκδήλωσης, αναζήτησαν τον ιδιοκτήτη του σπιτιού που την είχε διοργανώσει και ζήτησαν από αυτόν να τους δώσει πληροφορίες για την ταυτότητα των «πιστολέρο». Όπως συνηθίζεται σε κάθε περίπτωση με μπαλωθιές, όμως, εκείνος αρνήθηκε να κατονομάσει τους δράστες.

Οι αστυνομικοί θεώρησαν ότι με τον τρόπο αυτό ο 31χρονος ματαίωσε την σύλληψη των υπαιτίων για τους άσκοπους πυροβολισμούς και του έβαλαν χειροπέδες. Σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για υπόθαλψη εγκληματιών και τον παρέπεμψαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων από τον οποίο αφέθηκε ελεύθερος μετά την άσκηση ποινικής δίωξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...