Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Έδειρε τον προπονητή γιατί άφησε εκτός τον γιο του!

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ο προπονητής ομάδας ποδοσφαίρου της Σητείας από έναν εξοργισμένο πατέρα μπροστά στα μάτια δεκάδων αυτοπτών μαρτύρων, γιατί άφησε εκτός αποστολής το γιο του.

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη διάρκεια προπόνησης της ομάδας, που αγωνίζεται στο τοπικό Πρωτάθλημα, στο Δημοτικό στάδιο Σητείας.

Ο πατέρας του 27χρονου ποδοσφαιριστή, σε έξαλλη κατάσταση, πλησίασε τον προπονητή και άρχισε να τον βρίζει ενώ δεν δίστασε να τον χτυπήσει.

Όλα ξεκίνησαν την προηγούμενη μέρα, όταν στη διάρκεια της προπόνησης, το θύμα, χώρισε την ομάδα των 21 ποδοσφαιριστών του, σε δύο δεκάδες, με αποτέλεσμα να περισσέψει ο 27χρονος. Κάτι που δεν μπόρεσε να το χωνέψει, πηγαίνοντας στον πατέρα του για να του εκφράσει την απογοήτευση του.

Ο θύτης, μετά το ξέσπασμα του, ατάραχος, επέστρεψε στο γήπεδο και κάθισε στον πάγκο της ομάδας, περιμένοντας να ξεκινήσει η προπόνηση των παλαιμάχων που ακολουθούσε, καθώς είναι και ο ίδιος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

Την ίδια ώρα, ο προπονητής, πήγε στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος και η σοβαρότητα των τραυμάτων του.




Πηγή: creteplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...