Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2013

112 προσαγωγές και 13 συλλήψεις στη μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ στο Ηράκλειο

Η επιχείρηση οργανώθηκε σήμερα το πρωί και συμμετείχαν αστυνομικοί Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου και της Υποδιεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Κρήτης.


Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε σήμερα, αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου, η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου, σύμφωνα με τον γενικότερο επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Κρήτης, με στόχο κυρίως την πρόληψη, αλλά και την καταστολή της παραβατικότητας.

Η επιχείρηση οργανώθηκε σήμερα το πρωί και συμμετείχαν αστυνομικοί Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου και της Υποδιεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Κρήτης. Κύριος στόχος της επιχείρησης η αντιμετώπιση προβλημάτων αστυνομικής φύσης, που συναρτώνται με τις τοπικές συνθήκες και ιδιαιτερότητες της περιοχής.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης προσήχθησαν συνολικά 112 άτομα, εκ των οποίων οι 102 αλλοδαποί και οι δέκα ημεδαποί.

Συνελήφθησαν δεκατρία άτομα, εκ των οποίων οι έξι αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, Μαρόκο και Αφγανιστάν, για παράνομη διαμονή στη χώρα και ακόμη ένας αλλοδαπός υπήκοος Ρουμανίας με διεθνές ένταλμα συλλήψεως, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε ποινή παράβασης δέκα ετών, για διακεκριμένες κλοπές.

Επιπλέον συνελήφθησαν έξι ημεδαποί για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, του Κ.Ο.Κ., του τελωνιακού κώδικα, του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, για καταδικαστικές αποφάσεις.

Τονίζεται ότι οι αστυνομικές αυτές επιχειρήσεις έχουν ως κύρια χαρακτηριστικά τη διενέργεια συστηματικών ελέγχων και ερευνών, την αυξημένη αστυνομική παρουσία και τη συνδυασμένη επιχειρησιακά ανταπόκριση και δράση.

Οι αστυνομικοί έλεγχοι θα συνεχιστούν με εντατικούς ρυθμούς.


prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...