Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2013

Ελεύθερος ο Ηρακλειώτης επιχειρηματίας για την εκβίαση του φοιτητή

Ελεύθερος και με τον περιοριστικό όρο να μην βγεί έξω από τη χώρα αφέθηκε ο 31χρονος επιχειρηματίας που κατηγορείται ότι εκβίαζε 21χρονο φοιτητή και συνελήφθη επ' αυτοφώρω με προσημειωμένα χαρτονομίσματα. 


Ο 31χρονος απολογήθηκε στην ανακρίτρια υποστηρίζοντας ότι δεν εκβίασε τον φοιτητή αλλά αντίθετα υπήρχε συμφωνία μεταξύ τους. 

Όπως έγραψε το prismanews.gr σύμφωνα με την καταγγελία του νεαρού ο 31χρονος από το Μάρτιο, με απειλές χρήσης βίας σε βάρος του ιδίου και της οικογενείας του, απαίτησε, να του καταβάλει το χρηματικό ποσό των τριών χιλιάδων (3000) ευρώ, ισχυριζόμενος μεταξύ τους υποτιθέμενη οικονομική διαφορά. Ο 21χρονος, κατά το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα κατέβαλε τμηματικά μέρος των χρημάτων.

Υπενθυμίζεται ότι οι δυο τους είχαν συστήσει μια ταξιδιωτική εταιρία στο διαδίκτυο και σε έναν κοινό λογαριασμό έμπαιναν τα χρήματα που έβαζαν οι πελάτες. Όταν ο 31χρονος διαπίστωσε ότι από τον λογαριασμό λείπουν 3.000 ευρώ άρχισε σύμφωνα με την καταγγελία να απειλεί και να εκβιάζει το νεαρό να επιστρέψει τα χρήματα.

Προχτές το απόγευμα, σε προκαθορισμένη συνάντηση στο Ηράκλειο, ο 21χρονος παρέδωσε στον 31χρονο μέρος των χρημάτων που είχαν συμφωνήσει, τα οποία είχαν προσημειωθεί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου. Οι αστυνομικοί όπου βρίσκονταν στο σημείο της συνάντησης, συνέλαβαν τον 31χρονο ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το προσημειωθέν χρηματικό ποσό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...