Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Την αποκατάσταση των μισθολογικών ανισοτήτων των ελεγκτών ιατρών και φαρμακοποιών στον ΕΟΠΠΥ ζητά από τον Υπουργό Υγείας ο Μανώλης Κεφαλογιάννης

Το ζήτημα των Μισθολογικών ανισοτήτων των ελεγκτών ιατρών και φαρμακοποιών στον ΕΟΠΠΥ θέτει με επιστολή του προς τον Υπουργό Υγείας ο Γραμματέας της ΝΔ και Βουλευτής Ηρακλείου Μανώλης Κεφαγιάννης. Με την παρέμβασή του, ο κ. Κεφαλογιάννης ζητά από τον υπουργό την αποκατάσταση της αδικίας ούτως ώστε όλοι οι ελεγκτές ιατροί και φαρμακοποιοί αορίστου χρόνου στον ΕΟΠΠΥ να έχουν το ίδιο ωράριο και τις ίδιες αμοιβές από όποιο ταμείο προέρχονται.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής του κ.Κεφαλογγιάννη προς τον Υπουργό Υγείας κ.Λυκουρέντζοέχει ως εξής:

Αγαπητέ Ανδρέα,

Με τη δημιουργία του ΕΟΠΠΥ οι ελεγκτές ιατροί και φαρμακοποιοί που προέρχονται από το ΙΚΑ, ΟΠΑΔ, ΟΓΑ, ΤΥΔΙΚΥ, ΤΑΠΟΤΕ, ΔΕΗ και ΟΑΕΕ έχουν διαφορετικά ωράρια και λαμβάνουν διαφορετικές αμοιβές ανάλογα από ποιο ταμείο προέρχονται.

Οι ελεγκτές ιατροί και φαρμακοποιοί προερχόμενοι από τον ΟΑΕΕ (πρώην ΤΕΒΕ) είναι κατάφορα αδικημένοι διότι ενώ έχουν τις ίδιες υποχρεώσεις διαφέρει η οικονομική αμοιβή τους.

Παρακαλώ να εξετάσετε την επίλυση του ζητήματος αυτού ώστε να έχουν όλοι οι ελεγκτές ιατροί και φαρμακοποιοί αορίστου χρόνου το ίδιο ωράριο και τις ίδιες αμοιβές από όποιο ταμείο προέρχονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...