Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Νέα δρομολόγια από την Aegean για την Κρήτη

Η Κρήτη είναι ένας ιδανικός ποιοτικός προορισμός που μπορεί να δέχεται τουρισμό όλο τον χρόνο, και πρώτο βήμα είναι η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Την επισήμανση αυτή έκανε η υπουργός Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη ευρισκόμενη στο Ηράκλειο για την παρουσίαση των νέων δρομολογίων της Aegean. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, δήμαρχοι και εκπρόσωποι τουριστικών φορέων του νησιού.

Για την υλοποίηση της επιμήκυνσης της τουριστικής σεζόν η υπουργός ζήτησε τη συστράτευση όλων. Επεσήμανε τον θετικό ρόλο της Aegean στην ανάπτυξη του τουρισμού της Κρήτης αλλά και ολόκληρης της χώρας με την ενίσχυση των δρομολογίων και των υπηρεσιών της σε Ελλάδα και εξωτερικό. Από την πλευρά τους οι ιδιοκτήτες της Aegean Θεόδωρος και Ευτύχιος Βασιλάκης αναφέρθηκαν στον νέο προγραμματισμό της αεροπορικής εταιρείας που θα αριθμεί συνολικά 158 διεθνή δρομολόγια, τα οποία θα γίνονται από 8 βάσεις στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Τα αεροδρόμια του Ηρακλείου, της Αθήνας αλλά και της Ρόδου, όπως αναφέρθηκε, διαδραματίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Στην εκδήλωση της Aegean, που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου, χαιρετισμούς παράλληλα απηύθυναν ο περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, ο δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης και εκπρόσωποι του τουρισμού.

Μ. ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ / ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...