Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Μεσσαρά: Άγριος ξυλοδαρμός για κτηνοτροφικές διαφορές


Ένα περιστατικό ξυλοδαρμού, με το θύμα να νοσηλεύεται με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, απασχολεί τις τελευταίες ώρες την Αστυνομία στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσαράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας άνδρας με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, από χωριό της ρίζας του Ψηλορείτη. Εκεί του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ωστόσο διαπιστώθηκε η σοβαρότητα της κατάστασης του και μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, το οποίο και εφημερεύει.

Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Τετάρτης στην περιοχή του Καλαμακίου όπου η οικογένεια του θύματος διατηρεί μάντρα με πρόβατα. Εκεί το θύμα του ξυλοδαρμού με τον αδερφό του συναντήθηκε με 4 άτομα - πρόκειται για δύο αδέρφια και δύο ξαδέρφια - με τα οποία έχει δικαστικές διαφορές για ζωοκτονία και ζωοκλοπή.

Πιο συγκεκριμένα τα κουδούνια από τα σφαγμένα και κλεμμένα ζώα από τη μάντρα του ενός , βρέθηκαν στη μάντρα του άλλου. Μάλιστα, οι δύο οικογένειες είχαν κτηνοτροφικές διαφορές από το 2006.

Αντί να λύσουν τις διαφορές τους, ξεκίνησαν να τσακώνονται και το ''λόγο'' πήραν οι μαγκούρες με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του ενός από τα δύο αδέλφια με καταγωγή από χωριό της Ρίζας του Ψηλορείτη.  Αμέσως μετά τη συμπλοκή τα 4 άτομα τράπηκαν σε φυγή ενώ ο τραυματίας μεταφέρθηκε αρχικά στο κέντρο υγείας Μοιρών και μετά - λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του - στο Βενιζέλειο.

Παράλληλα κινητοποιήθηκε μεγάλη αστυνομική δύναμη στην περιοχή της Μεσαράς προκειμένου να ηρεμήσει τα πνεύματα που στο μεταξύ είχαν αγριέψει.

Για την άγρια συμπλοκή δεν έχει συλληφθεί κανείς ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι όλα τα στοιχεία είναι γνωστά στις διωκτικές αρχές που ασχολούνται με το θέμα ενώ ο τραυματίας εξακολουθεί να νοσηλεύεται με αιμάτωμα στο κεφάλι στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Πηγή: prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...