Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Προσαγωγές μετά την παρέλαση στον Άγιο Νικόλαο


Σε προσαγωγές τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία μετά το τέλος της παρέλασης στην πλατεία Αγ. Νικολάου. Μεταξύ των προσαχθέντων είναι και ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Βασίλης Χατζηδάκης.

Άγνωστη παραμένει ακόμα η αφορμή ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η παρέλαση, η οποία έγινε κανονικά. Προηγήθηκε η κατάθεση στεφάνων κατά την οποία υπήρξαν αποδοκιμασίες επισήμων, κυρίως κατά του Γ Γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών Γ. Ιωαννίδη.

Μετά την παρέλαση και αφού έκαναν δηλώσεις και αποχώρησαν οι επίσημοι, κάποιοι  πολίτες παρέμειναν φωνάζοντας συνθήματα, ενώ όποιοι από αυτούς προσπάθησαν να φύγουν ακολουθούνταν από πολλούς αστυνομικούς σε κάθε τους βήμα. Υπήρξαν έντονες αντιδράσεις γι΄αυτή την τακτική της αστυνομίας, λογομαχίες και κάπου εκεί έγιναν και οι προσαγωγές.

Οι προσαχθέντες οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα και στη συνέχεια ακολούθησε ένταση στην πλατεία με πολίτες να παραμένουν στο δρόμο διαμαρτυρόμενοι για τις προσαγωγές.

Μισή ώρα μετά, και προφανώς για να αποφευχθεί η κλιμάκωση της έντασης, η αστυνομία άφησε ελεύθερους τους 3 προσαχθέντες.

Πάντως, κύριο χαρακτηριστικό της παρέλασης και στον Άγιο Νικολαο ήταν τα πολύ αυστηρά αστυνομικά μέτρα

Με πληροφορίες από merambellonews και cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...