Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2013

Δύο συλλήψεις για καλλιέργεια χασίς στο Ρέθυμνο

Κατά τη διάρκεια του εντοπισμού των δυο Αλβανών, ο ένας από τους δυο συλληφθέντες σημάδεψε με όπλο και επιχείρησε να πυροβολήσει τους αστυνομικούς, ωστόσο δέχτηκε βολή ακινητοποίησης από τους αστυνομικούς και τραυματίστηκε


Δύο Αλβανοί συνελήφθησαν σήμερα το πρωί στο Ρέθυμνο, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. 

Κατά τη διάρκεια του εντοπισμού των δυο Αλβανών, ο ένας από τους δυο συλληφθέντες σημάδεψε με όπλο και επιχείρησε να πυροβολήσει τους αστυνομικούς, ωστόσο δέχτηκε βολή ακινητοποίησης από τους αστυνομικούς και τραυματίστηκε στον αριστερό μηρό.

Πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 35 και 22 ετών, οι οποίοι είχαν δημιουργήσει μια μεγάλη φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, με πάνω από χίλια δέντρα, σε τρία επίπεδα ειδικά διαμορφωμένου χώρου αγροτικής περιοχής σε τοπική κοινότητα του δήμου Αμαρίου. Μέσα στον χώρο υπήρχε και ένα αυτοσχέδιο κατάλυμα, στο οποίο βρίσκονταν οι δύο αλλοδαποί την ώρα της αστυνομικής επιχείρησης.

Όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τους ακινητοποιήσουν, ο 35χρονος τράβηξε περίστροφο κατά των αστυνομικών και αποπειράθηκε να τους πυροβολήσει, με πρόθεση - σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ - να σκοτώσει.

Η κίνησή του έγινε αντιληπτή από αστυνομικό, ο οποίος για να αποτρέψει τα πυρά, πυροβόλησε τον 35χρονο με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στον αριστερό μηρό. Ο 35χρόνος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Τα δενδρύλλια βρισκόντουσαν σε πλήρη ανάπτυξη έως και τέσσερα μέτρα ύψος, ενώ από την έρευνα που ακολούθησε οι αστυνομικοί βρήκαν: ένα εξάσφαιρο περίστροφο διαμετρήματος 357 MAGNUM, το οποίο ήταν πλήρες φυσιγγίων, δεκατέσσερα φυσίγγια ιδίου διαμετρήματος, τρία κινητά τηλέφωνα και δύο αλβανικές σημαίες.

Αύριο οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...