Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Ρέθυμνο: Αναποδογύρισε το αυτοκίνητο της και παρέσυρε ποδηλάτη

Έκανε αμέριμνος τη βόλτα του και την γυμναστική του με το ποδήλατο όταν ένα αυτοκίνητο αφού αναποδογύρισε έπεσε πάνω του!

Αυτή ήταν η κατάληξη ενός τροχαίου ατυχήματος που έγινε το απόγευμα στις 17.00, στην Εθνική Οδό Ηρακλείου-Χανίων, στο ύψος της γέφυρας της Ζουρίδας στο Ρέθυμνο.

Όπως διαβάζουμε στο PrismaNews, ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα αυτό να πέσει σε σταθερό αντικείμενο και στη συνέχεια να αναποδογυρίσει.

Εκείνη την ώρα από το σημείο περνούσε ένας 34χρονος ποδηλάτης ο οποίος είχε την κακή τύχη να παρασυρθεί από το αυτοκίνητο, που εκείνη την ώρα είχε αρχίσει μία τρελή πορεία.Στο σημείο πήγε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τον ποδηλάτη και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με το prismanews.gr ο 34χρονος ποδηλάτης έπαθε ορθοπεδικά τραύματα τα οποία φαίνεται να χρειάζονται χειρουργική επέμβαση.
Σύμφωνα πάντως με τις ίδιες πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.Από τη σύγκρουση δεν τραυματίστηκε η οδηγός του ΙΧ. Για την ακρίβεια... δεν έπαθε ούτε γρατζουνιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...