Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Τέσσερα τροχαία και έξι τραυματίες με το καλημέρα στο Ηράκλειο


Μπαράζ τροχαίων ατυχημάτων έκρυβε με το ξεκίνημα της η σημερινή ημέρα στο Ηράκλειο αφού τα περιστατικά έπεφταν βροχή, με τους εμπλεκόμενους σε αυτά να τραυματίζονται και να διακομίζονται στα νοσοκομεία και το ΕΚΑΒ να τρέχει και να μην φτάνει... Πιο συγκεκριμένα τέσσερα τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν το πρωί της Κυριακής με διαφορά μόνο λίγων λεπτών το ένα με το άλλο. Να σημειωθεί ότι όλα τα τροχαία σημειώθηκαν μετά τις έξι το πρωί της Κυριακής όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του prismanews.gr

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 6 και μισή το πρωί όταν δύο κοπέλες που επέβαιναν σε δίκυκλο όχημα στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου στο ύψος του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας, προσέκρουσαν στο έδαφος κάτω από άγνωστες συνθήκες με αποτέλεσμα να τραυματιστούν. Οι κοπέλες νεαρές στην ηλικία πιαθανόν να επέστρεφαν από νυχτερινή έξοδο. Αμέσως στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τις δύο κοπέλες οι οποίες διακομίσθηκαν στο ΠΑΓΝΗ τραυματισμένες. Σύμφωνα πάντως με τις πληροφορίες, η υγεία τους δεν διατρέχει κίνδυνο.

Το δεύτερο τροχαίο σημειώθηκε στις 7 το πρωί της Κυριακής στον δρόμο προς τις Μοίρες στο ύψος του Γιόφυρο. Το τροχαίο προκλήθηκε όταν ο οδηγός ενός ΙΧ έχασε τον έλεγχο του οχήματος στο οποίο επέβαινε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και αυτός αλλά και ο συνοδηγός που καθόταν στο διπλανό κάθισμα. Οι άνδρες διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΠΑΓΝΗ και είναι καλά στην υγεία τους.

Και στα Καπαριανά Μοιρών όμως σημειώθηκε ένα τρίτο τροχαίο ατύχημα, πάλι με πρωταγωνιστές δύο άνδρες των οποίων οι ηλικίες παραμένουν άγνωστες. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, όλα έγιναν όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν ξέφυγε από την πορεία του με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε σταθερό αντικείμενο. Αμέσως στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο και οι άνδρες διακομίσθηκαν τραυματισμένοι στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, ενώ άγνωστο παραμένει το αν θα χρειαστεί να μεταφερθούν σε νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Το τελευταίο περιστατικό αφορά ένα σε ένα ΙΧ το οποίο ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στον Μοχό Ηρακλείου ωστόσο οι πρωταγωνιστές του φαίνεται πως δεν τραυματίστηκαν σοβαρά αφού μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και να τους παραλάβει, εκείνοι είχαν εξαφανιστεί με τις πληροφορίες να λένε πως η υπηρεσία δεν βρήκε ... κανέναν τραυματία και κανέναν που να γνωρίζει κάτι γι'αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...