Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Προφυλακιστεός ο 24χρονος για το... σαματά στο μπαρ!


Προσωρινά κρατούμενος, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, κρίθηκε, σήμερα, ο 24χρονος που κατηγορείται ότι πυροβόλησε τρεις φορές τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας, σε γνωστό μπαρ της Χερσονήσου, αφού προηγουμένως ο ίδιος και η παρέα του είχαν προκαλέσει φασαρία εκσφενδονίοζντας τασάκια, τα οποία πέτυχαν ένα αστυνομικό εκτός υπηρεσίας και ένα πολίτη.

Ο 24χρονος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και απολογήθηκε σήμερα, παρουσία κόσμου που έφθασε στο Δικαστικό Μέγαρο προς συμπαράσταση, αλλά και παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης. Στην απολογία του ο νεαρός ισχυρίστηκε ότι πήγε με την παρέα του στο μπαρ για να διασκεδάσουν, όμως η παρέα με τους δύο αστυνομικούς και τον πολίτη τους προκάλεσαν. Ακολούθησε συμπλοκή μεταξύ των δύο παρεών, σύμφωνα με όσα είπε, ενώ ο ίδιος παραδέχτηκε ότι έβγαλε το όπλο αλλά υποστηρίζει ότι πυροβόλησε μόνο μία φορά, ψηλά, στοχεύοντας τη γυψοσανίδα του μαγαζιού, κι αυτό για να σταματήσει η συμπλοκή και να καταφέρει ο ίδιος και η παρέα του να φύγουν.

Ερωτηματικό, ωστόσο, παραμένει το τί θα γίνει με τον αδερφό και τον ξάδερφό του που φέρονται να εμπλέκονται επίσης στο επεισόδιο, αλλά διαφεύγουν της σύλληψης.
cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...