Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Εντόπισαν μεγάλη χασισοφυτεία στον Αποκόρωνα Χανίων


Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στήθηκε σήμερα στην περιοχή του Αποκορώνου Χανίων.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες σε αγροτική περιοχή του Αποκόρωνα εντοπίστηκε μεγάλη χασισοφυτεία με 221 δενδρύλλια.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, εξερεύνησης σε περιοχές του παραπάνω Δήμου. Στην επιχείρηση, συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, του Αστυνομικού Τμήματος Βάμου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Αποκορώνου.
Κατά την διάρκεια της εξερεύνησης, εντοπίστηκε σε αγροτική – δασική περιοχή του παραπάνω Δήμου, φυτεία κάνναβης, όπου καλλιεργούντο επιμελώς, διακόσια είκοσι ένα (221) δενδρύλλια κάνναβης, (ύψους έως 2,80 μέτρα), τα οποία ευρίσκοντο στο στάδιο της ανάπτυξης. Τα δενδρύλλια κατασχέθηκαν, μαζί με διάφορα πειστήρια που βρέθηκαν κατά την εξερεύνηση των χώρων της φυτείας.
Το προανακριτικό έργο που συνεχίζεται διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, ενώ έρευνες διεξάγονται στην ευρύτερη περιοχή, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...