Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Ο ένας βιαστής της είναι ερωτευμένος μαζί της

Εξαιρετικά … παράξενη φαίνεται να είναι η υπόθεση του βιασμού μίας 25χρονης γυναίκας και μητέρας 3 παιδιών στο δήμο Μινώα Πεδιάδος της Κρήτης. Η γυναίκα κατήγγειλε το βιασμό της από δύο άνδρες χθες το πρωί. 

Η 25χρονη παντρεμένη γυναίκα κατήγγειλε ότι ενώ πήγαινε στη δουλειά της, μία μηχανή με δύο κουκουλοφόρους της έκλεισε το δρόμο, εκείνη κατέβηκε να δει τι είχε συμβεί και τότε δέχτηκε επίθεση. Όπως είπε, οι δύο άνδρες την έσυραν στα χωράφια και τη βίασαν.

Από την πρώτη στιγμή η καταγγελία θεωρήθηκε ιδιαίτερα σοβαρή Αρχικά μιλούσε για δύο άτομα που όμως όπως έλεγε από το νοσοκομείο που μεταφέρθηκε, δεν μπορούσε να αναγνωρίσει. Αργά χθες το απόγευμα, φαίνεται ότι κατάφερε να αναγνωρίσει το ένα, του οποίου τα στοιχεία είναι πλέον γνωστά στις αρχές.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ως δράστης του βιασμού αναγνωρίστηκε ένα νεαρός, γνωστός της κοπέλας, ο οποίος είναι επίσης παντρεμένος αλλά φέρεται να είναι ερωτευμένος με το θύμα του. Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση αναμένουν και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης αλλά και το τι θα υποστηρίξει για την υπόθεση ο ίδιος ο νεαρός που αναζητείται.

Οι αστυνομικοί θεωρούν πως είναι θέμα χρόνου οι συλλήψεις των φερόμενων δραστών Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, τόσο ο άντρας που αναγνωρίστηκε όσο και ο δεύτερος που αναζητείται, φαίνεται ότι έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τη γυναίκα και την οικογένεια της. Το όλο σκηνικό έχει προκαλέσει προβληματισμό και ανησυχία στην Ελληνική Αστυνομία που το διερευνά.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...