Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Κρήτη: Επιχειρηματίας στα ''νύχια'' Γεωργιανής μαφίας - Του ζητούσαν 100.000€!

Οι εκβιασμοί αποκαλύφθηκαν από τα ιδιόχειρα σημειώματα των δραστών - Οι Γεωργιανοί απειλούσαν τον ίδιο και την οικογένειά του...

Τον ύπνο του είχε χάσει ένας 61χρονος επιχειρηματίας στο Ηράκλειο, από τις μαφιόζικες απειλές 2 Γεωργιανών εκβιαστών. ΟΙ δυο Γεωργιανοί τον εκβίαζαν το τελευταίο χρονικό διάστημα, ότι αν δεν τους έδινε το ποσό των 100.000 ευρώ θα του έκαιγαν το μαγαζί και θα έβλαπταν την οικογένειά του.

Πρόκειται για δύο Γεωργιανούς, ηλικίας 57 και 49 ετών, που συνελήφθησαν χθες (29-07-2013) στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου για κατοχή μαχαιριών, ενώ ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της εκβίασης.

Σύμφωνα με καταγγελία 61χρονου Έλληνα, ιδιοκτήτη επιχείρησης, που βρίσκεται στο δημοτικό διαμέρισμα Κουνάβων, δέχτηκε απειλητικά τηλεφωνήματα από άγνωστο άνδρα, ο οποίος με απειλές για την επιχείρηση και τη σωματική ακεραιότητα της οικογένειάς του, απαιτούσε την άμεση καταβολή 100.000€.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στο σπίτι των δραστών, κατασχέθηκαν: χειρόγραφες σημειώσεις στην γεωργιανή γλώσσα, που όπως εξακριβώθηκε διατυπώνονται απειλές εναντίον του 61χρονου παθόντα και μέλους της οικογένειας του, και τρία μαχαίρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...