Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Πλακιά Ρεθύμνου: Λεηλατούσε επί ένα μήνα την ίδια μάντρα!

Επεσε τελικά στα χέρια της Αστυνομίας ο «ποντικός» που είχε τρυπώσει όχι μια ή δυο αλλά… δεκάδες φορές στον από υπαίθριο χώρο μιας μάντρας με χαλκό και μεταλλικά εξαρτήματα 

«Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη…» έπεσε τελικά στα χέρια της Αστυνομίας ο «ποντικός» που είχε τρυπώσει όχι μια ή δυο αλλά… δεκάδες φορές στον από υπαίθριο χώρο μιας μάντρας με χαλκό και μεταλλικά εξαρτήματα στον Πλακιά Ρεθύμνου!

Κάθε τρεις και λίγο, ο 26χρονος ιδιοκτήτης αντιλαμβανόταν όταν έλειπαν διάφορα αντικείμενα -κυρίως χάλκινα- και η συνολική αξία των κλοπιμαίων είχε φτάσει τα 20.000 ευρώ! Έτσι, ζήτησε βοήθεια από αστυνομικούς του τμήματος Λάμπης, οι οποίοι έστησαν ενέδρες. Σε μια από αυτές, έπιασαν επ’ αυτοφώρω τον 45χρονο Έλληνα να κλέβει διάφορα αντικείμενα.

Ο δράστης ομολόγησε ότι τον τελευταίο μήνα είχε διαπράξει και άλλες κλοπές στη μάντρα του 26χρονου και παραδόθηκε στην Ασφάλεια Ρεθύμνου που ερευνά αν είχε συμμετοχή και σε άλλες κλοπές, ενώ αναζητά και τους αποδέκτες των κλοπιμαίων. Στο μεταξύ, ο 45χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...