Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Χερσόνησος: Τρεις Κρητικοί χτύπησαν Γερμανούς τουρίστες και έβριζαν την Μέρκελ

Ενα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη Χερσόνησο στην Κρήτη με θύματα τρεις Γερμανούς τουρίστες, τους οποίους χτύπησαν τρεις Κρητικοί.

Ολα ξεκίνησαν ξαφνικά με τους άντρες να έρχονται στα χέρια και τους Κρητικούς να ρίχνουν γροθιές και κλωτσιές και παράλληλα να βρίζουν την Μέρκελ.

Σύμφωνα με το flashnews ο ένας από τους Γερμανούς είχε χτυπημένο το πόδι και κρατούσε πατερίτσες. Τον συγκεκριμένο τον έριξαν στο έδαφος και λόγω της κατάστασης του δεν τον χτύπησαν.

Οι άλλοι δύο όμως δέχτηκαν αρκετά χτυπήματα στο κεφάλι και στα πόδια και μεταφέρθηκαν αμέσως μετά σε ιδιωτική κλινική που λειτουργεί εκεί.

Διαψεύδει η αστυνομία

Καμία μήνυση ή καταγγελία δεν έχει λάβει στα χέρια της η αστυνομία στην Κρήτη σχετικά με ξυλοδαρμό Γερμανών τουριστών από ομάδα Κρητικών. Αυτό διευκρινίζεται σε ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης της Περιφέρειας Κρήτης μετά το θόρυβο που προκλήθηκε από δημοσιεύματα του τοπικού τύπου, σύμφωνα με τα οποία παρέα Γερμανών δέχθηκε επίθεση από τρεις μαυροντυμένους άντρες στη Χερσόνησο.

Στα δημοσιεύματα γίνεται λόγος ότι από την επίθεση γλίτωσε μόνο ο ένας από τους Γερμανούς επειδή είχε χτυπημένο το πόδι και κρατούσε πατερίτσες. Οι άλλοι δύο, πάντα σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, δέχτηκαν αρκετά χτυπήματα στο κεφάλι και στα πόδια και μεταφέρθηκαν αμέσως μετά σε ιδιωτική κλινική που λειτουργεί εκεί. Οι πληροφορίες ανέφεραν, τέλος, ότι την ώρα του ξυλοδαρμού, οι τρεις άνδρες έβριζαν την Μέρκελ και τη Γερμανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...