Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Πήγε να... μπουκάρει στο νυχτερινό κέντρο με το αυτοκίνητο!

Αναζητείται 52χρονος για το «μπαλωτάρισμα» του 27χρονου - Εξιχνιάστηκε υπόθεση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, σε βάρος του 27χρονου στο Ρέθυμνο

Έναν 52χρονο Ρεθυμνιώτη αναζητούν οι αστυνομικοί για το "μπαλωτάρισμα" ενός 27χρονου, χθες τα ξημερώματα, σε χωριό του Ρεθύμνου. Την υπόθεση εξιχνίασαν, το απόγευμα του Σαββάτου, αστυνομικοί της Ασφάλειας Ρεθύμνου, ύστερα από μεθοδική και εμπεριστατωμένη προανάκριση που διενεργήθηκε.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης, σε υπαίθριο κέντρο διασκεδάσεως, ιδιοκτησίας του 52χρονου, προηγήθηκε φραστικό επεισόδιο με τον 27χρονο, ο οποίος επιχείρησε με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, να μπει στο χώρο της εκδήλωσης, με αποτέλεσμα να προκληθούν, στο χώρο φθορές μικρής έκτασης, σε αντικείμενα και είδη του καταστήματος. Όταν ο 27χρονος έφευγε, ο 52χρονος ιδιοκτήτης του κέντρου, με το κυνηγετικό του όπλο πυροβόλησε εναντίον του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο 27χρονος και να προκληθούν φθορές στο όχημα.

Από αστυνομικούς της Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του 52χρονου, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία εύχρηστη κυνηγετική καραμπίνα, την οποία κατείχε νόμιμα.

Η προανάκριση που συνεχίζεται, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, για τον εντοπισμό και σύλληψη του δράστη.

Πηγή cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...